Alt det praktiske.

Hvad skal jeg have med?

Bleer, sut, sove bamse (hvis det bruges) og skiftetøj samt tøj til årstiden.

Sutteflaske hvis der er behov for den.

Resten klarer jeg.

Er jeg godkendt?

Ja det er jeg, ligesom alle der passer børn skal være det. Ringsted kommune har godkendt mig og mit hus. Kommunen fører også lovpligtigt tilsyn med mig.

Godkendte børnepassere i Ringsted kommune.

Forsikring.

Jeg har en erhvervsforsikring, som dækker mig, hvis uheldet er ude.

En forsikring på dit barn skal du selv sørge for.

Husdyr og rygning.

Du kan møde mine dyr, hvis du vil. Vi har en bomulds hund. (allergivenlig) På ejendommen har vi også en kanin, som er vant til mennesker, og høns. Kanin og høns holder jeg i haven, og de kommer på besøg, hvis vi synes det kunne være sjovt. Kaninen bor i et stort, som vi kan komme på besøg i. Hunden er med når han synes det er sjovt. Han er opvokset med dagplejebørn, så han er meget venlig.

Allergi.

Vi spiser helt normalt mad her i huset. Ikke noget farligt. Har dit barn særlige behov for kost, så finder vi en løsning. Jeg er selv lactoseintolerant, så jeg er ret vant til at tænke mig om.

Pædagogik og læreplaner.

Hos mig er børn, børn. Når jeg sender dem videre i verdenen herfra, er de klar til børnehave. Jeg arbejder ikke med faste læreplaner. Vi leger, synger, tegner og går tur som det passer os. Dermed ikke sagt at jeg ikke lærer dit barn noget. Bare rolig, der bliver kun målt og vejet, når vi bager.

Pris og aftaler.

Prisen for en fuldtidsplads (op til 48 timer om ugen) i min dagpleje er 9.700,00 Kr. Du skal så trække din kommunes tilskud fra. Bor du i Ringsted er tilskuddet i 2024 på 7.361 Kr. Du skal betale mig forud, det vil sige at pengene skal være på min konto, senest anden hverdag i måneden. Du betaler for de måneder dit barn er indskrevet i dagplejen, også når vi holder ferie.

Vi laver en kontrakt så vi kan se hvad der er aftalt, omkring pasningen. Beløb, åbne og lukketider og evt. andet.

Når du booker en plads, så er pladsen din, når du har betalt et depositum. Depositum modregnes i første måneds betaling. Du får depositum tilbage, hvis du tidligere end 3 måneder fra start, springer fra.

Prisen dækker mad og drikke og vaskeklude, solcreme, aktiviteter og udflugter, knus og kram. Hvis du har specielle behov til dit barn skal du selv tage det med.

Lukkedage.

Jeg holder lukket mellem jul og nytår. Derudover holder jeg lukket i dagene op til påske, og fredag efter Kr. Himmelfart, samt grundlovsdag.

Sommerferien planlægges i god tid. Jeg holder tre ugers ferie, men vi fastlægger først ferien i januar måned, sammen med dig.